Навесни ULV хербицидни пръскачки Mankar

Моделите MANKAR-Drive са разделени на две серии, които се различават преди всичко по отношение на типа хербицидно дозиране. Дозирането на хербицидите става чрез електрическа или механична дозаторна помпа и управлението може да става от кабината на работната машина. Разходът на глифозат за 10дка е само 1 литър. С ръчна пръскачка могат да бъдат обработени 15дка слята площ на ден, а с прикачна машина площта може да достигне до 50-60дка слята площ в рамките на осем часов работен ден! Намират приложение при овощни градини, лозя, малини, къпини, боровинки, разсадници, градински центрове, лавандула и др.


Системите за пръскане за монтиране или закрепване към превозни средства са подходящи за пръскане на големи зони, например в овощни градини и лозя, както и за  култури, отглеждани на редове и по-големи зелени пространства. Предлагат се различни модели за монтаж в предната и задната част, както и модели за лесно прикрепване към широк спектър превозни средства. 

Защитните капаци, включително техните работни широчини на разпръскване, брой и конфигурация, могат да бъдат адаптирани към областта на приложение, например за тесни ленти за пръскане по редове или за цялостно покритие на широки пътеки. Предлагат се различни ширини с възможност за регулиране.

Навесни ULV хербицидни пръскачки с
дозиране чрез механична помпа