Ефективен контрол на плевелите с над 80% спестяване на хербицид с ULV пръскачки Mankar.

Системите за пръскане MANKAR® са професионални системи за ефективни, екологични и всички опаковки за контрол на плевелите с хербициди или хербицидни смеси без разреждане.

Те са базирани на ULV (ултрамалък обем) ултрамалообемна технология за оптимално разпределение на изключително малко количество активен продукт с равномерен размер на капчици, който позволява с 1 литър хербицид да се третира площ от 10 декара слята повърхност. Пръскането се осъществява при нормален човешки ход от 4 км / ч, което води до значителна икономия за времето.

Това означава, че количеството на необходимия хербицид може да бъде намалено, например с до 50% върху култивирани плодове и с до 80% при използване на сензори за борба с плевели в райони с неравномерни площи.

Предимства на хербицидните ULV пръскачки Mankar:

  • Минимално използване на хербициди – Употреба на само 1л. глифозат за 10дка. слята повърхност. Уникална ULV разпръскваща технология от Германия. Традиционните системи, като гръбните пръскачки, използват в пъти повече хербицид за същата площ.
  • Спестено време – Работи с неразредени хербициди! Не е нужно презареждане или смесване с вода, което спестява много време! Пръскането се извършва с нормален човешки ход от 4км/ч.
  • Оптимална защита за растенията – MANKAR пръска точно там, където искате, и никъде другаде. Патентованата сегментна дюза и защитният капак на пръскачките не позволяват образуването на мъгла и странично разпрашаване на хербицид при пръскане.
  • Лесна употреба – MANKAR е лесна за употреба. Предлага се в преносим ръчен модел, тежащ само 2.6 кг. Ергономичният дизайн намалява напрежението в гърба и тялото. Разпръскване в изправено положение и при нормален човешки ход. Работи много тихо.
  • Захранване с презаредима батерия – Ниска консумация на енергия. Пръскачката Mankar е окомплектована с презареждаща се батерия. В зависимост от модела, заредените батерии осигуряват 8 или 16 часа работно време.
  • Независимост от наличие на вода за презареждане – Пръскачките Mankar работят с концентриран хербицид без разреждане с вода.
  • Безпроблемно връщане на неизразходван хербицид – Останалият в резервоара хербицид се връща обратно в оригиналната опаковка.